auto.stophier.nl alles over auto's

De Hyundai Tucson combineert moeiteloos de avontuurlijke uitstraling van een off-roader met het rijplezier van een sportieve hatchback. Maar dat is niet alles, want hij heeft bovendien de gebruiksmogelijkheden van een ruimtewagen. Kortom, de Tucson biedt alle voordelen van deze drie autoís, zonder de nadelen.

Hyundai heeft veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de Tucson. De strakke, atletische vormgeving straalt daadkracht uit. De doordachte vormen verhullen de riante binnenruimte van de auto. De Tucson kan probleemloos dienstdoen als comfortabele gezinsauto. Het interieur biedt namelijk de ruimte, het comfort en de praktische voorzieningen van een ruimtewagen. Maar ook de avontuurlijk ingestelde automobilist beleeft ontzettend veel plezier aan de Tucson.

Ook op onverhard terrein kan de Tucson uitstekend uit de voeten. Daarvoor heeft hij de nieuwste technieken aan boord. De auto is voorzien van de meest geavanceerde aandrijving die Hyundai ooit leverde. De elektronisch gestuurde vierwielaandrijving zorgt voor grip, stabiliteit, veiligheid en een gunstig verbruik. In combinatie met elk van de drie verschillende motoren staat dit garant voor een superieur weggedrag. De Tucson biedt enorm veel rijplezier, ook met alleen voorwielaandrijving.

Met de Tucson biedt Hyundai een eigenzinnig en zeer praktisch alternatief in het segment van de middenklassers en compacte SUVís. De auto is aantrekkelijk geprijsd, ziet er goed uit en biedt een zee aan ruimte.

De Hyundai Tuscon is leverbaar vanaf Ä 22.295,-.


Welkom op auto.stophier.nl

wij bieden u de laatste nieuwtjes, alle links naar de beste auto sites en nog veel meer.

 

 

Auto en fiscus Auto lease Banden Bedrijfsvoertuigen BPM Brandstof Car audio Clubs Dealers Evenementen links Merken Modellen

Nieuws Ocassions Oldtimers Onderdelen Schaalmodellen Statistieken Tuning Woordenboek af leesgigant

 

4x4, audi, auto lease, banden, bedrijfsvoertuigen, bestelauto's, brandstof, caraudio, citroen, clubs, auto, auto's, dealers, evenementen, ferrari, hummer, hyundai, magazines, mazda, merken, modellen, schaalmodellen, modelauto's, nieuws, occasions, oldtimers, onderdelen, bestellen, opel, kadett, schaalmodellen, skoda, tuning, design, mercedes, ford, lease, autohuur, nieuwste modellen, auto, wagen, car, onderdelen zoeken, onderdelen online bestellen, autorai, hatchback, sportvelgen, uitlaten, koplampen, bumpers, tijdschriften, plaatjes, wallpaper, modelcars, miniaturen