auto.stophier.nl alles over auto's

De nieuwe Opel Astra GTC maakt zijn werelddebuut op de internationale Autosalon van Parijs. Met zijn expressieve en dynamische design lost de Astra GTC (Gran Turismo Compact) de belofte van zijn naam in.

Dit derde unieke model Ė na de vijfdeurs en de stationwagon Ė van de nieuwe Astra-generatie is tegelijk de spectaculairste interpretatie van de Astra-designtaal. De looks van de GTC worden geaccentueerd door de panoramische voorruit, die op de driedeurs haar werelddebuut maakt. De panoramische voorruit reikt tot tegen de B-stijl en creŽert een volkomen nieuw gevoel van ruimte en rijplezier.

Bij de lancering is de Astra GTC beschikbaar met vijf benzinemotoren en drie CDTi-commonrail dieselmotoren, goed voor vermogens van 90 tot 200 pk. Alle krachtbronnen voldoen aan de Euro 4-emissienorm. Beide 2.0 turbobenzinemotoren en de 1.9 CDTiís van 120 en 150 pk staan borg voor opwindend rijplezier. Een ultramoderne en onderhoudsvrije diesel partikel filter (DPF) is optioneel voor beide 1.9 CDTiís.

De dynamiek van de Astra wordt nog versterkt door technologieŽn van Opel die exclusief zijn in de compactklasse, zoals het adaptieve IDSPlus-chassis met elektronische dempersturing Continuous Damping Control (CDC) en de op de stuurbewegingen reagerende AFL-koplampen (Adaptive Forward Lighting).

De Astra GTC wordt gebouwd in Antwerpen (BelgiŽ), waar ook de vijfdeurs en de stationwagon worden geproduceerd. De geplande jaarcapaciteit voor de driedeurs bedraagt ongeveer 70.000 stuks. Opel verwacht dat de GTC 15 tot 20% van de totale Astra-verkopen in Europa voor zijn rekening zal nemen. De Astra GTC zal te koop zijn vanaf het voorjaar van 2005.


Welkom op auto.stophier.nl

wij bieden u de laatste nieuwtjes, alle links naar de beste auto sites en nog veel meer.

 

 

Auto en fiscus Auto lease Banden Bedrijfsvoertuigen BPM Brandstof Car audio Clubs Dealers Evenementen links Merken Modellen

Nieuws Ocassions Oldtimers Onderdelen Schaalmodellen Statistieken Tuning Woordenboek af leesgigant

 

4x4, audi, auto lease, banden, bedrijfsvoertuigen, bestelauto's, brandstof, caraudio, citroen, clubs, auto, auto's, dealers, evenementen, ferrari, hummer, hyundai, magazines, mazda, merken, modellen, schaalmodellen, modelauto's, nieuws, occasions, oldtimers, onderdelen, bestellen, opel, kadett, schaalmodellen, skoda, tuning, design, mercedes, ford, lease, autohuur, nieuwste modellen, auto, wagen, car, onderdelen zoeken, onderdelen online bestellen, autorai, hatchback, sportvelgen, uitlaten, koplampen, bumpers, tijdschriften, plaatjes, wallpaper, modelcars, miniaturen