auto.stophier.nl alles over auto's

ŠkodaAuto heeft de eerste officiële foto’s van de nieuwe Škoda Octavia Combi onthuld. De stationversie van de nieuwe Octavia zal tijdens de internationale autotentoonstelling van Parijs (Mondial de l’Automobile, eind september) zijn pers- en publieksdebuut maken.

De Octavia Combi is gebaseerd op de hatchback die afgelopen voorjaar tijdens de show van Genčve gepresenteerd werd. Ook dit nieuwe model onderscheidt zich van zijn voorganger door een nog grotere bagageruimte; met achterbank in normale positie biedt hij 580 liter, maar met de deelbare achterbank geheel neergeklapt ontstaat een laadvolume van maar liefst 1620 liter.

Het motorenaanbod bestaat uit vijf krachtbronnen: de 1.6 75 kW benzinemotor, de 1.6 FSI/85 kW en 2.0 FSI/110 kW benzinemotoren met directe brandstofinjectie, en de 1.9 TDi/77 kW en 2.0 TDi/103 kW dieselmotoren. Ook het aanbod transmissies is voor de Octavia Combi hetzelfde: behalve de handmatige 5- en 6-versnellingsbakken is er als optie ook een automatische 6-versnellingsbak in combinatie met alle motoren. De dieselmotoren zijn eventueel leverbaar met een DSG automatische 6-versnellingsbak.

Vanaf 15 september a.s. zal de nieuwe Octavia hatchback voor het eerst in de Nederlandse showrooms te zien zijn. De nieuwe Octavia Combi zal in het eerste kwartaal van 2005 in Nederland geďntroduceerd worden.


Welkom op auto.stophier.nl

wij bieden u de laatste nieuwtjes, alle links naar de beste auto sites en nog veel meer.

 

 

Auto en fiscus Auto lease Banden Bedrijfsvoertuigen BPM Brandstof Car audio Clubs Dealers Evenementen links Merken Modellen

Nieuws Ocassions Oldtimers Onderdelen Schaalmodellen Statistieken Tuning Woordenboek af leesgigant

 

4x4, audi, auto lease, banden, bedrijfsvoertuigen, bestelauto's, brandstof, caraudio, citroen, clubs, auto, auto's, dealers, evenementen, ferrari, hummer, hyundai, magazines, mazda, merken, modellen, schaalmodellen, modelauto's, nieuws, occasions, oldtimers, onderdelen, bestellen, opel, kadett, schaalmodellen, skoda, tuning, design, mercedes, ford, lease, autohuur, nieuwste modellen, auto, wagen, car, onderdelen zoeken, onderdelen online bestellen, autorai, hatchback, sportvelgen, uitlaten, koplampen, bumpers, tijdschriften, plaatjes, wallpaper, modelcars, miniaturen